Web development tools

IT Program je firma sa sedištem u Beogradu, specijalizovana za izradu web aplikacija i sajtova namenjenih svim delatnostima, industrijskim granama, državnim ustanovama, organizacijama, … Ponosni smo na činjenicu da su naše aplikacije savršeno krojene prema poslovnim potrebama naših klijenata.

Ono što izdvaja IT Program od konkurencije je pružanje usluga vrhunskog kvaliteta po najvišim standardima. Posebnu pažnju posvećujemo željama klijenata, poštujemo njihovo vreme i poslovne ciljeve. Upravo zbog toga, naši inženjeri su svesni potrebe da isporučuju usluge brzo i kvalitetno.

Posvećenost i privrženost koju pokazjemo klijentima su nas izdigli iznad konkurencije, ali to nas ne sprečava da konstantno unapređujemo kvalitet usluga, uvodimo novine, i povećavamo nivo profesionalizma.

Uslugu koje nudimo su: Web prograiranje i dizajn, izrada mogilnih aplikacija, SEO, razvoj CMS sistema, razvoj tema i dodataka za najpopularnije svetske CMS sistema (WordPress, Joomla, Drupal, Magento, OctoberCMS …), marketing na socijalnim mrežama, SEO, grafički dizajn, uvođenje informacionih sistema, konsalting, i još mnogo toga.